Agamek12, ja podczas wymiany szyby czołowej Rapida liftback na dzień dobry usłyszałem "termin ściągnięcia szyby do kraju 2 tygodnie" na szczęście wymianę szyby ogarnęli w 4 dni nawet nic nie zepsuli ci specjaliści ze świętego miasta Cz-wy podczas wymiany
Rapid plusy i minusy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez maksiuAgamek12, ja podczas wymiany szyby czołowej Rapida liftback na dzień dobry usłyszałem "termin ściągnięcia szyby do kraju 2 tygodnie" na szczęście wymianę szyby ogarnęli w 4 dni nawet nic nie zepsuli ci specjaliści ze świętego miasta Cz-wy podczas wymiany
Komentarz
-
-
znajomy kupował razem ze mną Spacebacka ze szklanym dachem, na szczęście 4 miesiące od zakupu nic się nie dzieje, a jego dzieciaki mają niezłą frajdę z takich widoków podczas jazdy Nie wspomnę nic, że na realizację zamówienia w takiej konfiguracji musiał swoje odczekać ale warto było kolega danielcio może potwierdzić że błękit race ze szklanym dachem prezentuje się zacniePaweł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez crom.deMożliwe, że droga Twojej maksiu szyby to Dąbrowa - Mlada Boleslav - Czewa :lol:
[ Dodano: Czw 23 Paź, 14 17:16 ]
W dniu dzisiejszym dowiedziałem się że poduszki pod silnikiem/skrzynią biegów to słaby punkt Rapida. Potrafią głucho "popukiwać" na nierównościach a przy tak cichym silniku (1.2 TSI 105 KM) niestety potrafi być to słyszalne. Wizyta w ASO potwierdziła przeczucia ale na chwilę obecną pozostawiam to bez zmian. Gwarancji jest jeszcze 42 m-ce więc zdąże zrobić zanim gwarancja miniePaweł
Komentarz
-
Komentarz